Rólunk mondták

Kedves Krenn!
Várom a csomagot és köszönöm a gyors ügyintézést!
Szándékomban van visszatérni az üzletükhöz, ha megint Filofaxra, vagy kiegészítőre lesz szükségem.
Korábban vettem egy A5-ös lila színű Filofax Maldent, azzal is nagyon elégedett vagyok. Tartós, praktikus, minden igényt kielégít, egy nélkülözhetetlenné vált dolog lett a mindennapokban.
Üdvözlettel: Mónika


Már az oldal maga is profi volt, amikor keresgéltem a megfelelő darabot, aztán a rendelés folyamatától a találkozásig minden korrektül ment, a naptár pedig pontosan ugyanaz, mint ami a fotón volt! Az irodában kedves, segítőkész emberek fogadtak. Maximális hála és respect.


Kedves Niki! Megérkezett a szállítmány!!! Gyönyörűek a naptárak, a logok rajta és az összhatás és teljesen odavagyok!!!!! Nagyon,nagyon köszönöm a sok segítséget és hogy ilyen profi módon működtök!!! A grafikus kollégának is köszönet!!!
És a szállító ember is nagyon kedves volt, becuccolt, aztán fel az emeletre, segített bepakolni, számolni!!
Szóval tényleg profi munka volt az elejétől a végéig!!!
Remélem jövőre újra!!!!


Kedves Annamária! 
Az imént vettük át az elkészült speditőrnaptárakat.
Mégegyszer köszönöm a rugalmas hozzáállásukat, a minőségi munkát és a pontos szállítást.

Tisztelettel:

Mária 


Ma megkaptam a kis Filofax Malden pocket okkert, Csodálatos,minden képzeletemet felül múlta,bízom benne örül neki majd aki kapja:)
Köszönet a gyors pontos küldeményt, csak gratulálni tudok, csak így tovább, kiszolgálás, segítőkészség az áru tökéletes sértetlensége-csillagos ötös!. Jövőre az ujabb naptáradag végett jelentkezem, addig is csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Anikó


Kedves Krenn,

Megnéztem az emblémázást és nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm. Kérem tolmácsolja ezt a kollégák felé is!

Üdv: Barnabás


Ma délelőtt megkaptam a megrendelt Filofaxot. Gyors szállítás, sértetlen csomagolás és gyönyörű termék. Csak köszönni tudom.

Üdvözlettel: Zoltán


Köszönetemet szeretném kifejezni azért a segítőkészségért, amelyet a munkatársuktól tapasztaltam. Alig 20 perce beszéltem vele telefonon, de nagyon segítőkész, készséges volt, sőt ami különös volt számomra, hogy még versenytársat is ajánlott naptár ügyben, illetve mindent megtett, hogy továbbirányítson, pl. a .... honlapjára.

Még egyszer köszönöm a segítséget, nem mehettem el szó nélkül emellett, ritka manapság ez a segítőkészség, azt hiszem, ha nem lenne ilyen sürgős a naptár, meg is rendeltem volna az úr által ajánlott cégtől, így viszont más utat-módot kell találnom a megoldásra. Kérem, ha lehetőségei engedik, honorálja munkatársa kiemelkedő emberi mivoltát, de legalább levelemet juttassa el hozzá, talán bearanyozza a napját úgy, ahogyan az enyémet ő tette.

A legjobbakat kívánva,

Az Ön véleménye fontos számunkra.
Kérjük, írja meg!
krenn@krennnaptar.hu