Rólunk

A Krenn Kft. (korábban Krenn és Társa) 1991 óta áll az Ön rendelkezésére kiváló minőségű naptárakkal. A vevői igények magasabb szintű kiszolgálása érdekében, ma már a teljes körű cégellátás és a nyomdai szolgáltatások is megtalálhatóak kínálatunkban.

Termékkörünk több mint 24,000 cikket tartalmaz, így elmondthatjuk, hogy valóban minden igényt kielégítő választékot kínálunk. Főbb termékkategóriák:

Naptárak

Magyarország talán legszélesebb naptárválasztékából biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt. Ha mégsem, egyedi naptárakat is szívesen készítünk Önnek. Katalógusunkat letöltheti a "Letöltések" menüpontban. Termékeinket megtalálja az összes jelentős nagykereskedelmi cégnél, de további viszonteladó partnerek jelentkezését is várjuk.

Irodaszer, teljes körű cégellátás

Minden, amire az irodában szüksége lehet. Szakemberektől, gyorsan, az Ön igényeit mindig szem előtt tartva. Irodaszer webáruházunkba beléphet itt.

Filofax

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Filofax márkát is képviselhetjük. Ez, a büszkeség mellett felelősséget is jelent, hiszen a Filofax termékek minősége messze kiemelkedik a hasonló termékek közül. Bízunk benne, hogy cégünk minden szempontból megfelel egy ilyen presztízs márka képviseletének.

Kötészet, nyomdai szolgáltatás

Cégcsoportunk új taggal bővült. A Spiralex Kft. több mint egy évtizede (korábban más néven) áll az Önök és nyomdák rendelkezésére kötészeti munkák kivitelezésében. Csapatunk több évtizedes tapasztalata garancia a kiváló minőségre. Emellett, mindent, ami nyomdai úton előállítható és Önnek szüksége van rá, mi elkészítjük. A tervezésben is szívesen segítünk grafikus kollégáinkkal.

Weboldalunkat próbáltuk a vevői igények alapján felépíteni. Termékeinket megtekintheti a menüpontokra kattintva, ahol számos szempont alapján tud szűrni. Filofax és naptár termékeinket több, különböző szögből készített képpel mutatjuk be. Javasoljuk, hogy tekintse meg az összes képet a termékről és a rendelkezésre álló videókat is. Amennyiben élőben szeretné megtekinteni a kiválasztott terméket, megteheti bemutatótermünkben.

Számos partnerünk már elmondta véleményét tevékenységünkről. A véleményeket itt olvashatja. Ők már elégedettek és rendszeresen visszatérnek hozzánk. Bízunk benne, hogy Ön is megtalálja nálunk, amit keres! Kérjük, nézzen szét oldalunkon és keresse kollégáinkat elérhetőségeinken, a kapcsolat menüpont alatt.

Kellemes böngészést kívánunk!